Photodiary #46 – #47

photodiary september 2016Deze keer heb ik twee weken in een geplakt in deze photodiary, want vorige week ben ik er niet aan toe gekomen om de photodiary te schrijven. Ik ben echt begonnen aan rijlessen, zit weer helemaal in het schoolleven en ging een dagje naar Amsterdam. Kijk je gezellig mee? photodiary september 2016De tweede week van school ging ik heerlijk genieten bij de schoonheidsspecialiste. // School… // Wat was het warm he twee weken geleden! Zo warm, dat we zelfs tropenrooster hadden (yess!), dat was de eerste keer in die zes jaar dat ik op de middelbare zit dat ik dat meemaakte. Ik kocht bij de AH een lekker sapje en croissantje.
photodiary september 2016Zoals ik al zei ben ik begonnen aan rijlessen, ik heb inmiddels al vier lessen gehad en heb een pakket genomen. Ik moet zeggen dat ik nog erg onwennig in de auto zit en het (nog) niet echt leuk vind, maar hopelijk komt dat nog. // Op school in de studieruimte werken met mijn eigen laptopje, terwijl ik voor de schoolcomputer zit. // Uurtje M&O.photodiary september 2016MAC lippenstiftje, zo moooooi! Ik bedenk me nu onder schrijven dat ik hem deze week al een jaar heb, het nog steeds mijn enige is, maar ik er nog steeds heel blij mee ben! // Donderdag ging ik lekker eten bij opa en oma, frietjes met sla. // Een vol mandje bij Kruidvat.. Ik ga deze week op excursieweek met school en ik had nog wat spulletjes nodig, mama ook dus we gingen gezellig samen winkelen.photodiary september 2016

Vorige week zondag ging ik naar Amsterdam, ik wilde er eigenlijk nog een apart artikeltje over maken, maar ik weet nog niet 100% zeker of me dat gaat lukken. Een groot deel van de foto’s die ik hier laat zien zijn toch al op Instagram verschenen.

We hadden een weekendkaart dus konden lekker voordelig reizen. // We namen een kopje thee en een lekker croissantje voor onderweg.. // Eenmaal in Amsterdam hebben we gezellig op een terrasje gezeten waar we een lekker broodje aten. Ik bestelde een broodje gezond zonder vlees, en daarom gaf de vriendelijke man eer een eitje bij. Ik ben even de naam kwijt van het bruine café/terras, maar het was er super gezellig en het personeel was erg vriendelijk!photodiary september 2016Shoppen bij de Forever21! // Na het shoppen ging een lekker munt theetje er wel in, dit was in een heel fancy, gezellig plekje dat “Pluk” (ofzoiets) heet! Aanrader!! // Altijd als we in A’dam zijn maken we veel foto’s, de foto’s waar wij opstaan deel ik uit privacyredenen niet, maar de grachten moet ik altijd even met jullie delen!

NB! Er komt waarschijnlijk nog een shoplog online van Amsterdam en misschien gooi ik daar ook nog wat andere foto’s in die ik heb gemaakt. Maar ik weet nog niet wanneer, want dit weekend ben ik ziek geworden en wanneer je dit leest (op maandag) ben ik onderweg naar Londen waar ik de hele week ben. Ik probeer dadelijk (ik schrijf dit op zondag) nog wat energie te verzamelen om tenminste een paar artikelen te schrijven voor deze week, maar ik wil vooral uitrusten zodat ik deze week fit ben. Mocht er deze week dus niks online komen, I’m so sorry!

Hoe gaat het met jou? – XO

Advertenties

Lief dat je een reactie achterlaat, maar plaats je het linkje van je eigen site in het daarvoor bestemde vakje?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s