Monogotas vanille douchegel & bodylotion

IMG-20150501-WA0002

 

Vandaag een review van twee producten uit Spanje, waar m’n opa & oma op vakantie waren. Ze namen een douchegel en bodylotion mee in een lekkere vanille geur. Super leuk! Natuurlijk test ik dat met alle plezier uit en laat ik jullie weten hoe deze Spaanse doucheproducten mij bevallen.

IMG-20150501-WA0000

 

Douchegel

De douchegel zit in een grote fles, met een fijn kliksysteem. De verpakking is net heel spannend, maar ook niet lelijk. De douchecrème is heel romig en schuimt daarnaast ook goed. Het is een hele romige vanillegeur die me aan ijs doet denken. De geur blijft na gebruik niet heel lang hangen, maar dat hoeft ook niet. Hij is niet heel uitdrogend, maar een bodylotion is altijd welkom.

IMG-20150501-WA0008

 

Bodylotion

De bodylotion zit in een zelfde soort fles, alleen dan een maatje kleiner. Ook is de verpakking wat matter dan die van de douchegel. Ook deze is niet heel spannend, maar is al iets speelser dan de vorige. Hij heeft hetzelfde fijne kliksysteem. De bodylotion heeft een typische bodylotion substantie, heel prettig. Smeert goed uit, trekt snel in en verzorgt m’n huid goed. Met dezelfde romige vanillegeur. Deze blijft iets langer hangen, maar niet op een overheersende manier.

IMG-20150501-WA0001

 

Een heel fijn duo is dit! Eerst douchen met de lekkere douchegel en daarna gaat de verwennerij door met de bijhorende bodylotion. De producten werken fijn, hebben een heerlijke vanillegeur en geven een goed resultaat.

Ik weet niet waar de producten precies te koop zijn en hoeveel ze kosten.

Houd jij ook zo van vanillegeur?

Advertenties

Lief dat je een reactie achterlaat, maar plaats je het linkje van je eigen site in het daarvoor bestemde vakje?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s