The Body Shop – frosted cranberry en vanilla brûlée body polishes (kerstcollectie 2014)

20150102_112632(0)

First of all, ik review vandaag 2 producten uit de The Body Shop kerstcollectie van afgelopen jaar. Waarom? Omdat de body polishes het hele jaar door verkrijgbaar zijn, alleen niet in deze geuren. Ik heb ervoor gekozen om dit toch online te zetten omdat ze zeker een plekje verdienen. Tot zover de huishoudelijke informatie.\

Beide polishes zitten een flacon die goed blijft staat en niet veel ruimte in beslag neemt. Hij gaat makkelijk open en dicht ook met natte handen in de douche, er komt niet snel water in. Hij doseert ook goed.  De varianten zijn door hun kleur goed uit elkaar te houden. Het zijn mildere body scrubs dan de scrubs in potten. Het zijn meer douchegels met een goede dosis scrub erin.

20150102_112726

 

Vanilla brûlée 

Een vanille geur is altijd welkom, niet alleen in de koude wintermaanden. Dit is een romige body polish, met ‘stukjes’ vanille erin. De geur is ook romig, goed aanwezig, maar niet té. Hij schuimt licht en verdeelt goed. Hij goed af te spoelen.

20150102_112819

 

Frosted cranberry

De substantie van deze is anders dan de vorige, deze is meel gel-achtig en wat verkoelender. De geur is fruitig, maar niet heel zoet of zuur, maar iets warmer Hij is minder aanwezig dan de vanille geur. Zeker ook geschikt voor de warmere dagen. Deze schuimt iets minder, maar is nog steeds goed te verdelen en spoelt goed af.

20150102_112920

 

Beiden scrubben m’n huid goed. M’n lichaam voelt lekker zacht aan. Deze scrubs zijn makkelijk 2 keer per week te gebruiken. Ze scrubben niet heel sterk, maar wel beide goed. Mijn voorkeur gaat uit naar de frosted cranberry, omdat ik die geur wel heel lekker en iets subtieler vind.

Beiden zijn zeker aanraders, ik had nog niet eerder body polishes geprobeerd, maar ik vind ze heel prettig. Ze scrubben goed, hebben lekkere geuren en zijn fijn in gebruik. Mijn voorkeur gaat uit naar de wat heftigere body scrubs in potten, maar ook deze zijn zeker een aanrader.

The koop bij The Body Shop of hun webshop voor €10,- (Maar niet deze geuren helaas)

Ben jij bekend met de body polishes van The Body Shop?

Advertenties

3 gedachtes over “The Body Shop – frosted cranberry en vanilla brûlée body polishes (kerstcollectie 2014)

Lief dat je een reactie achterlaat, maar plaats je het linkje van je eigen site in het daarvoor bestemde vakje?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s