Update // Vakantie, bloggen, koningsdag

large

Zooo hey, ik ben er nog hoor! Ik vond het wel tijd om weer even een update te plaatsen. Over de meivakantie, waarom het zo stil was, koningsdag, en meer..

Ten eerste, sorry dat ik niet regelmatig heb gepost. Ik had het ZO druk met school, presentaties, opdrachten, je kent het wel. Bloggen schiet er dan gewoon bij in. Of ik heb geen tijd, of ik ben zo moe dat ik gewoon geen zin meer heb. En eerlijk, ik voel me er niet schuldig over.

Maar gelukkig heb ik nu heerlijk 2 weken vakantie, waarin ik kan rusten en bloggen. Oh gosh, I need it! Daarnaast wil ik ook leuke dingen gaan doen natuurlijk. Ik ben al gaan shoppen met ’n vriendin, maar een dagje winkelen met mama staat ook nog op de planning, ik wil naar de bios, chillen met vriendinnen, shoppen met m’n best friend. Gewoon lekker vakantie!

Vandaag is natuurlijk koningsdag, maar ik ga niks doen. Ik wilde wel even naar de dichtstbijzijnde stad gaan, maar toen besloten de ouders van de vriendin waarmee ik zou gaan dat ze op vakantie wilden. Helaas! Ik blijf vandaag dus even lekker thuis, denk ik..

Wat ga jij doen vandaag? Heb je ook vakantie?

XO

Afbeelding is van Blond Amsterdam 

Advertenties

2 gedachtes over “Update // Vakantie, bloggen, koningsdag

    • Ja, jammer, maar kan gebeuren! Lekker, daar heb ik al sinds koningsdag zo’n zin in haha! Hoop dat je ondanks je plannen toch een leuke dag hebt gehad! XO
      – beautydiarynl

Lief dat je een reactie achterlaat, maar plaats je het linkje van je eigen site in het daarvoor bestemde vakje?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s