Essence – 172 Splash!

20140926_165027

Tijdens het nagelfestival van bij Kruidvat kocht ik wat lakjes. Deze lag in de kortingsbak. maar ik kreeg uiteindelijk geen korting. Deze kleine teleurstelling werd al snel goed gemaakt toen ik m’n nagels ging lakken..

Ik mis trouwens nog steeds de kleine, schattige, extreem goedkope Essence nagellakpotjes. Maar inmiddels ben ik wel gewend aan deze varianten hoor.

De kwastjes zijn breed, voor mijn dunne vingers én nagels net iets te breed maar ik snap dat veel mensen dit prettig vinden lakken. Ikzelf knoei sneller dan normaal, maar opzich lakt het wel oké. De substantie is ook gewoon normaal. De droogtijd is gemiddeld.

Ik draag 2 laagjes en dat dekt top. Na één laagje dekte ‘ie al oké, maar het tweede lakje maakte het helemaal af. Ik draag geen topcoat want ik ben bang dat het effect dan verdwijnt. Normaal hou ik hier trouwens niet zo van, maar blijkbaar toch wel.

20140926_165218 20140926_165235

De kleur is blauw en groen. Afhankelijk van het licht. Holografisch. Tof! Met een lichte shimmer. De kleur heeft zo’n 5 daagjes op m’n nagels gezeten, maar na 3 dagen  begon hij al te shippen. Jammer!

De swatchfoto’s op m’n eigen nagels zijn trouwens mislukt. Ik heb ze in te donker licht gemaakt, nadeel van het najaar en lange dagen op school maken. Volgende keer hoop ik weer goede, gewone swatchfoto’s te maken!

Al met al ben ik zeker blij met dit lakje. Het is misschien geen lakje die ik héél vaak ga dragen maar toch zeker ga ik op z’n tijd dit lakje kiezen. Splash!

Hou jij van dit soort lakjes?

XO

Bloglovin’ – Twitter – Instagram

Advertenties

Een gedachte over “Essence – 172 Splash!

Lief dat je een reactie achterlaat, maar plaats je het linkje van je eigen site in het daarvoor bestemde vakje?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s