Skin care routine juli 2014

20140725_101707

Je weet vast allang dat je gezicht reinigen heel belangrijk is, ook als je (een dag) geen make-up draagt. Zo is het eerste wat ik doe als ik opsta om me klaar te maken m’n gezicht reinigen. Voor mij is dat hetzelfde als tanden poetsen, ik moet het elke ochtend doen en vergeet het dan ook nooit. Ik gebruik natuurlijk niet altijd dezelfde producten, ik laat jullie nu de producten die ik op dit moment gebruik zien.

20140725_101456  20140725_101501

 

’s Ochtends

Mijn schoonheidsspecialiste raadde mij deze lijn, ‘Racine’ van LR aan. Deze zou bij mijn huid passen. Ik heb een gecombineerde tot vette huid. Ik vond het het proberen waard, want in goede verzorging geef ik graag iets meer uit dan een Etos huismerk-prijsje.

’s Ochtends gebruik ik graag een foam, het is fris en licht. Ik word er wakker van. Ik gebruik één pompje per keer, waardoor deze foam erg zuinig in gebruik is. Hij schuimt goed en verdeelt makkelijk. Hij heeft een schone, frisse geur. Ik breng hem overigens gewoon met natte handen aan en verwijder hem dan door water op m’n gezicht te gooien. Dat werkt snel, prettig en goed!

Dan is het tijd voor de tonic. Deze doe ik op een watje en haal ik over m’n gezicht, dan weet ik zeker dat al het schuim verwijdert is. Ook de tonic is redelijk zuinig in gebruik omdat hij best waterig is. Deze tonic irriteert mijn huid niet, net zoals de andere producten overigens. Gewoon een prima tonic!

En dan is het tijd voor de dagcrème. Dit is een gel-achtige structuur, die niet extreem voedend is. Maar voor mij is hij over het algemeen prima, alleen is m’n voorhoofd soms heel droog en die verzorgt ‘ie dan net niet goed genoeg. Hij voelt fris aan en trekt best snel in.

20140725_101617

 

’s Avonds

Als ik geen make-up heb gedragen die dag (op een vrije, luie thuishangdag) gebruik ik dezelfde producten als ’s ochtends. Maar meestal heb ik wel make-up gedragen en dan werken die producten niet goed genoeg. Daar heb ik deze budget producten van Balea voor.

Ik zie trouwens dan ik de oogmake-up remover ben vergeten, die was namelijk net op toen ik foto’s maakte, maar ik gebruikte die van Yves Rocher (die dus op ging) & kocht die middag de remover van Etos huismerk. Beide werken prima, wat remover op twee wattenschijfjes aanbrengen en wrijven maar!

Nadat m’n mascara en eyeliner verwijdert is en ik nog vettige oogleden heb gebruik ik de sanfte reinigungs milch van Balea. Deze heeft een hele muffe geur, niet lekker en elke avond opnieuw stoor ik me er weer aan. Ik smeer hem op met droge handen en gooi weer water in m’n gezicht om het te verwijderen. Hij smeert makkelijk uit en ook het verwijderen gaat soepel. Hij irriteert m’n huid niet.

Omdat de melk niet alle make-up verwijdert gebruikt ik daarna de tonic. Hij heeft niet dezelfde muffe geur als de tonic, maar is vrij fris/geurloos. Deze doe ik op een watje en verwijdert  de laatste restjes make-up. Ook deze tonic irriteert m’n huid niet.

Om het af te maken smeer ik daarna dezelfde crème als ’s ochtends op.

Welke reinigingsproducten gebruik jij?

XOXO

Bloglovin’ – Twitter – Instagram

Advertenties

3 gedachtes over “Skin care routine juli 2014

Lief dat je een reactie achterlaat, maar plaats je het linkje van je eigen site in het daarvoor bestemde vakje?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s